Over JES Lingerie

Op 1 februari 2019 is JES Lingerie geopend aan de Kalverstraat te Veghel. JES Lingerie is opgericht door Janine Heethuis. De naam JES staat voor Janine, dochter Emily en de S voor wat u mag verwachten bij JES: Service, Shape, Sophisticated en Sexy. En JES, eindelijk weer een lingeriezaak in Veghel!

JES Lingerie is een zelfstandige lingeriezaak, waardoor er ingespeeld wordt op de wensen van de klant en gericht ingekocht kan worden. Naast lingerie kunt u bij JES ook voor bad- en nachtmode terecht. Denk bij badmode aan bikini’s, tankini’s en badpakken met accessoires.

Als u graag volledige aandacht en privacy wenst is het uiteraard ook mogelijk om een afspraak te maken. Verder is er de mogelijkheid om een meiden/dames avond te organiseren, voor de borrel en de hapjes wordt gezorgd. Neem contact op voor meer informatie.

Janine Heethuis

Janine heeft als hoofddoel om de klanten naar 100% tevredenheid te helpen en blij te maken met hun aankoop. Dat is dan ook de motivatie en de reden voor haar om voor dit geweldige vak te kiezen.

Onze collectie

Laat u inspireren door de seizoentrends en ga op zoek naar het lingeriesetje, badpak of bikini dat het beste bij u past.

De winkel

De winkel van JES Lingerie is gevestigd in de Kalverstraat, de gezellige winkelstraat in het centrum van Veghel.

Volg JES Lingerie op
  • Instagram