Nachtmode

Wat doe je aan als je lingerie uit is? Mooie nachtmode natuurlijk! Geniet van een goede nachtrust in luxe en comfort met ons elegant assortiment aan dames nachtmode. Ontdek hoe persoonlijke service het verschil kan maken.

Mey night2day

Mey night2day

Ruim 60% van de Nederlanders kleedt zich na het werk om en ploft dan in gemakkelijke kleding op de bank. Hiervoor is het merk van Mey, night2day, de ultieme oplossing. Door de natuurlijke materialen en de gezellige prints met uni shirts zijn er legio combinatie mogelijkheden. Dus niet alleen voor in de nacht maar zeker ook als heerlijke homewear, ’s-avonds voor de tv of tijdens het lezen van een goed boek. Vergeet niet dat Mey naast comfort ook de vrouwelijke negligés heeft in frisse kleuren. Mey kiest altijd voor de juiste materialen, dus het gaat ook nog lang mey!

Lauren

Lauren

Voor de dames die meer voor comfortabel in combinatie metverleidelijk kiezen is er de nachtmode van Lauren by Ralph Lauren. Gemaakt van mooie zijde, waardoor er een luxe uitstraling wordt gecreëerd.

Ringella

Ringella

Het Duitse nachtmode merk. Een uitgebreide collectie pyama’s, nachthemden en badjassen tegen een altijd zeer scherpe prijs.