Nachtmode

Wat doe je aan als je lingerie uit is? Mooie nachtmode natuurlijk! Geniet van een goede nachtrust in luxe en comfort met ons elegant assortiment aan dames nachtmode. Ontdek hoe persoonlijke service het verschil kan maken.

Mey night2day

Mey night2day

Ruim 60% van de Nederlanders kleedt zich na het werk om en ploft dan in gemakkelijke kleding op de bank. Hiervoor is het merk van Mey, night2day, de ultieme oplossing. Door de natuurlijke materialen en de gezellige prints met uni shirts zijn er legio combinatie mogelijkheden. Dus niet alleen voor in de nacht maar zeker ook als heerlijke homewear, ’s-avonds voor de tv of tijdens het lezen van een goed boek. Vergeet niet dat Mey naast comfort ook de vrouwelijke negligés heeft in frisse kleuren. Mey kiest altijd voor de juiste materialen, dus het gaat ook nog lang mey!

Ringella

Ringella

Het Duitse nachtmode merk. Een uitgebreide collectie pyjama’s, nachthemden en badjassen tegen een altijd zeer scherpe prijs.

Charlie Choe

Charlie Choe

Vrolijk, hip, sportief en soms een beetje gek. Zo kan de nachtmode van Charlie Choe het best beschreven worden. Het Nederlandse merk Charlie Choe ontwerpt prachtige nachtmode collecties voor dames, heren en kinderen. Elk seizoen heeft de collectie weer nieuwe thema's, vrolijke kleuren en mooie patronen. De nachthemden, huispakken, pyjama's en shortama's zijn gemaakt van comfortabele stoffen, hebben een mooie afwerking en zijn van uitstekende kwaliteit. De nachtmode is ook prima geschikt om als lounge kleding te dragen.

Antigel

Antigel

Antigel staat voor vrolijkheid, elegantie en is bovendien super vrouwelijk. Het bekende lingerie-en badmerk verrast ons nu ook met een trendy nachtmode. Fleurige kleuren en hippe printjes worden gecombineerd met super zachte stofjes van hoge kwaliteit. Heerlijk om in te slapen en comfy om in te loungen!

Pretty You London

Pretty You London

Welkom in onze wereld. Wij zijn Pretty You London, een Brits bedrijf gespecialiseerd in luxe en eigentijdse ontwerpen met duurzaamheid in gedachten. Ons verhaal begon met pantoffels en mondde uiteindelijk uit in nachtkleding en onze nieuwste loungewear-lancering. Denk aan tijdloze stijlen die gevoelens van elegantie en comfort oproepen. We creëren looks die zijn ontworpen door onze interne hoofdontwerper, Rebecca. Vrouwen helpen zich krachtig en comfortabel te voelen in de outfit waarmee ze de ochtend beginnen en de avond afsluiten.

Vitamia

Vitamia

Timeless designs that put you at ease for all ages
Vitamia Loungewear is een comfortabel en luxe huispak merk. De huispakken zijn gemaakt van velours (katoen), dus heerlijk draagbaar. Het materiaal is ademend en tegelijk ook heerlijk warm. Ideaal dus voor de koudere dagen. Gemakkelijk voor in huis, maar zeker luxe genoeg om ook te dragen tijdens je ochtend wandeling met de hond. De huispakken zijn zowel 2 delig als 3 delig verkrijgbaar. Verder kreuken ze niet, dus ook fijn om mee op reis te nemen.